Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Favorited by the stars!

Door Astrid op 08.06.2013

Filles à papa is hot, hot, HOT! Ook de internationale sterren vallen tegenwoordig als een blok voor het Belgische label van zusjes Carol & Sarah. And honestly … why wouldn’t they?

Populairste item bij de celebs – en eigenlijk ook van mij – must be the tomboy sweater! Deze trui heeft immers alles waar Filles à papa voor staat: een stevige portie rock ‘n’ roll, de oh zo herkenbare American sportswear stijl en een tikje 80's vibe. Wij spotten deze coole sweater onder meer bij gorgeous it-girl Lou Doillon & model Jourdan Dunn.

De allergrootse fan is waarschijnlijk miss Rito Ora. De zangeres werd o.a. in de Chen  jacket, de Welcome in paradise sweater (natuurlijk met matching pants) & meermaals met de Tomboy sweater gespot. Laat ons eerlijk zijn, konden ze een beter uithangbord wensen dan deze classy yet badass chick?


Natuurlijk is ook Belmodo die hard Filles à Papa fan. We zijn zelfs zo wild van de Belgische zusjes dat we hen vroegen/smeekten/dwongen een maand guest editors te zijn bij ons. Stay tuned, want nog tot zondag 16 juni 2013 kunnen jullie hier een exclusief kijkje achter de schermen krijgen.

Foto’s via de Filles à papa’s Diary.

page loaded