Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie starts crowdfunding!

Door Koen op 08.06.2013

De Invasie is klaar voor the next big step!

Ze willen jonge Belgische en Nederlandse ontwerpers een duwtje in de rug geven om nòg bekender te worden in het buitenland. Dit willen ze realiseren in een nieuw strijdbaar webplatform, maar ook in een nieuw 'Invasie' magazine dat ze internationaal willen verdelen.

Hiervoor rekent de invasie op jouw hulp! They need you in their army!

Steun de strijders en de robots van 'De Invasie' in hun nieuw project. In ruil hiervoor belooft de organisatie dat ze een heel straf webplatform zullen opzetten, nog een toffer magazine zullen publiceren en evenementen zullen blijven organiseren die volkomen gratis zijn. Het webplatform zal ruimte bieden aan ontwerpers, scholen en organisaties om hun producten te verkopen. This is your chance!

De Invasie zal instaan voor het promoten van deze ontwerpers, hun producten en het platform in binnen- en buitenland. Dit door middel van allerlei coole evenementen. De organisatie maakt niets van winst op de verkoop van hun producten. In ruil voor al deze voordelen, vragen ze Belgische en Nederlandse ontwerpers enkel een minimaal lidgeld.

Met deze wapens zijn zij beter bevoorraad om ten oorlog te trekken. Deze middelen zullen allemaal ingezet worden ter promotie van jonge designers. Convinced? Join the team! Surf naar hun website voor meer informatie!

Wil jij De Invasie ook steunen? Dan kan dat door mee te doen aan hun crowdfunding. Je kunt een willekeurig bedrag geven en zo meehelpen om de robots in het buitenland te laten doorbreken! Surf naar de website van Crofun en do your thing!

Share deze boodschap op je Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr,... You name it!  

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded