Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bombay Sapphire East

Door Koen op 07.06.2013

Het motto van Bombay Sapphire luidt al jaren “Infused with Imagination”. Een claim die enerzijds verwijst naar de productie van Bombay gin, anderzijds naar de creativiteit die het merk hoog in het vaandel draagt.

Bombay Sapphire werkte voor haar campagnes samen met vooraanstaande designers. Dit jaar loopt voor de 2de keer een wedstrijd voor het beste kortfilmscript en staan ook in België enkele inspirerende activiteiten met creatief ronkende namen te wachten.

De creatie van de nieuwe Bombay Sapphire East is het voorlopige hoogtepunt van de vernieuwingsdrang van het ginmerk. Bombay Sapphire East is een top gin die maar liefst 12 exotische kruiden bevat. De naam komt van de herkomst van het citroengras van Thailand en de zwarte peper van Vietnam, die werden toegevoegd aan de klassieke kruidenmix van Bombay Sapphire.

Deze zomer is gin hotter dan hot, dus het is de perfecte timing om de nieuwe Bombay Sapphire East voor te stellen. Belmodo was uitgenodigd op deze voorstelling en was blown away!

Door een Rickshaw werden we naar Roji gebracht, een restaurant in een middeleeuwse kelder, waar het haardvuur gezellig brandde op een nogal koude lentedag. We werden ontvangen met een Gin & Tonic ritueel. De nieuwe Bombay Sapphire East werd geserveerd met gember en zwarte peper. Een heerlijke binnenkomer! De lunch, geserveerd door Roji, was tot in de puntjes verzorgd. Tussndoor werden we meegesleept in het Bombay Sapphire verhaal en kregen we uitleg over the brand en the gin. Dit alles terwijl we nipten van onze Bombay Sapphire cocktails. Life’s gooood!


On top of all that was niemand minder dan de Japanse bartender Shingo Gokan aanwezig! Hij zorgt voor de fabulous cocktails in de Angel’s Share bar in New York en is de Bacardi Global Legacy Cocktail Competition winner! Hij liet een paar handige tips & tricks zien, allemaal met de nodige showfactor. Gokan creëerde ook zijn versie van de Bombay Sapphire East infused with his imagination, met een vleugje basilicum. Yummieee!


Belmodo is already in love met de verfrissende Bombay Sapphire East. Haal alles in huis om jouw infused with imagination Bombay Sapphire East cocktail te maken. De flessen zijn te verkrijgen bij de betere drankenhandel en Delhaize, met een kostprijs van € 25,-. Enjoy!

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded