Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Townhouse Designhotel Maastricht

Door Michael op 06.06.2013


Townhouse Hotel is een trendy designhotel in het hart van het historische centrum van Maastricht. Ze zijn de trotse winnaar van Dutch Hotel Award 2011 en het Green Key-ecolabel.

De filosofie van Townhouse Hotel Maastricht is simpel, just as the interior: Je verblijft in dit hotel, alsof je thuis bent. Je mag alles vragen en als je wilt alles zelf pakken. Het Townhouse Hotel biedt selfservice als de beste service. Naast het brengen van de Dutch Design to perfection, staat Townhouse voor authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid in een modern jasje.

De lobby is een sfeervolle Maastrichtse huiskamer. Het hotel heeft het design van nu en de gezelligheid van toen. Samen schept dit een unique, tijdloos kader. Iedereen kan hangen in de huiskamer en het voelt als thuis zijn. Allemaal heel relaxed, er hangt zelfs een hangmat.

Het interieur van de kamers heeft een frisse en comfortabele inrichting. Het moderne en authentieke vintage design zorgt ervoor dat iedere gast zich welkom voelt in een ontspannen sfeer. Een grappig extraatje: je kan een goudvis huren om je kamer op te leuken. Funny


Het Centraal Station van Maastricht ligt op slechts 2 minuten loopafstand van het hotel. En de leuke stadswijk Wyck ligt op wandelafstand. Wyck wordt ook wel het Quartier Latin van Maastricht genoemd. Er zijn tal van boetiekjes, gezellige cafés en leuke restaurantjes


Townhouse Hotel Maastricht biedt haar klanten bij aankomst zelfgemaakte soep aan. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd, waarbij je kan aanschuiven aan de lange tafels en hippe stoelen & genieten van een glas bubbles.

Plan een weekend Maastricht en kom 's avonds tot rust in het Townhouse Designhotel! Totally worth it!

page loaded