Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Le style child

Door Koen op 06.06.2013

Weet je nog die leuke verkleedpartijtjes, waar je de hele middag niet anders deed dan je verkleden? (Guilty!) Le Style child haalt het innerlijke kind in jezelf naar boven! Rachel Schwartzmann is een modeschrijfster, die fashion op een speelse, maar klassieke wijze weet om te zetten naar haar eigen unieke outfits.

Le style child brengt je niet alleen verbluffende outfits met signature glasses, je treft er ook posts over haar interieur, make-up, boeken en zoetigheden. Kleurrijk, speels en classic, zo kan je haar stijl omschrijven. 1'tje die je nostalgisch maakt naar je kindertijd!


Rachel zit tegenwoordig front row bij de fashion weeks! Haar collabs zijn onder meer Teen Vogue, Refinery 29, Asos, Minkoff, IBM en PUMA. Daarbovenop schrijft ze ook nog eens voor The Huffington Post. Een bezige bij dus...

Neem zeker een kijkje op haar blog! Wij zijn alvast fan!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded