Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Kati Nescher

Door Kim op 05.06.2013

Hoewel de meeste modellen erg jong zijn wanneer ze beginnen aan hun carrière en rond hun 25e al aan hun pensioen mogen beginnen denken, bewijst topmodel Kati Nescher dat het ook anders kan - zij doet het namelijk andersom.

Nescher, geboren in Rusland, opgegroeid in Duitsland, had er al een kwarteeuw van haar leven opzitten én was al bevallen van een zoontje toen het haar plots een goed idee leek om aan een modellencarrière te beginnen. Ze contacteerde zelf een modellenbureau en voor ze "model" kon zeggen, woonde ze in New York en stond ze op de set met Steven Meisel voor een Louis Vuitton campagne.

Ze zit nog maar 2 jaar in the business en heeft al ontelbare catwalks gelopen voor o.a. Jil Sander, Hermès, Missoni, Miu Miu en Dries van Noten. Campagnes voor Chanel en Prada zijn haar ook niet vreemd.


De reden van haar succes is misschien te wijten aan de wispelturige modeïndustrie, maar haar casting agent James Scully wijt het vooral aan haar natuurlijke uitstraling en levenservaring.

"I think Kati's appeal and the reason she rose to the top immediately are her age and life experience. Kati is a woman and came into the business with everything it takes great models years to develop. She already possessed the grace, personality and the drive that most new models today don't have." - aldus Scully -


page loaded