Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vogue loves (our) Trixie Whitley

Door Astrid op 03.06.2013

Bij Trixie Whitley’s 2e single van haar debuutplaat Fourth Corner hoort sinds kort ook een video. Première van de single was te zien op Vogue.com. Fashion & music zijn dan ook een match made in heaven, maar dat wisten trouwe Belmodo lovers natuurlijk al langer.

Het hele Vogue artikel, dat bij de ‘Breath you in my Dreams’ clip hoort, is eigenlijk 1 grote ode aan Whitley, waar wij absoluut niks op tegen hebben.

Waarom wij fan zijn van deze video? Oké, in de 1e plaats natuurlijk door de muziek, maar mogen we ook eventjes wijzen op Trixie’s prachtige look in deze video. Love the combo slicked back hair en opvallende wimpers! Zeker in zwart-wit.

Wie Trixie trouwens live aan het werk wil zien moet op zaterdag 20 juli 2013 afzakken naar Gent Jazz Festival.

page loaded