Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Harper & Harley

Door Koen op 30.05.2013

Sara Donaldson, owner van Harper & Harley schopte het tot 1 van de schrijfsters bij Fellt collective. Fellt verenigt Australia's meest getalenteerde, populaire en toegewijde bloggers.

Sara post vooral haar outfits en beautytips met lovely city Sydney als rode draad doorheen de blog. Sara's stijl is girlythink peplum, nude en rokjes, véél rokjes! Het mag gezegd worden, she's a skirt addictWrap skirts, shorts skirts, maxi-skirts, she has it aaall.

Deze schone is very Australian; veel comfy jersey, lichte kleuren, neutrale make-up en never overdressed

De blog is dus een must-visit als je een rokjesfan bent, hier vind je zeker inspiratie voor je volgende aankoop! Maar dat natuurlijk niet alleen, hij is ook een bezoekje waard als je gewoon een Sydney lover bent die houdt van mooie foto's en een Australian look!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded