Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Petit Bazaar: de hipste shops onder één dak!

Door Koen op 29.05.2013


© Marijke Thoen

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2013 kon je terecht in het ICC voor lots and lots of fun, schattige sieraden, kleren voor mama en dochter, interior stuff en hebbedingetjes. 


© Marijke Thoen

Yummie icecream bij Glace Moustache, grafische pareltjes van geboortekaartjes bij Soki, stofjes bij de vleet bij Bambiblauw, bij FlockShop varkentjes van flock, industriële interieurartikelen bij The Tiny Factory, megaleuke hebbedingetjes bij Studio Zo Mooi, kleurrijke outfits bij Cirkeltje, eigenzinnige kaartjes van Kaartje of Kip, … 


© Marijke Thoen

Dit zijn maar een paar e-shops uit het uitgebreide aanbod dat tijdens Petit Bazaar hun scherm inruilde voor face-to-face action. Maar liefst 70 standjes stelden er hun favoriete producten te koop.© Marijke Thoen

Als je even gefocust wilde verder shoppen, kon je de kinderen even laten uitrazen in de kinderhoek, waar ze ook een make-over konden krijgen tot tijger of prinsesje. Er was ook een koffie/ijs corner waar je kon relaxen.


© Marijke Thoen

Heel dit feestelijk shopgebeuren was gratis en dat voor veel standjes en heel veel leuke hebbedingen.

Helemaal zin gekregen in een dagje vol goodies, food en gezellig shoppen voor jezelf en de kiddos? Zet dan alvast een groot kruis in je agenda op zaterdag 23 november 2013 van 15:00 tot 20:00 en zondag 24 november 2013 van 10:00 tot 18:00 want dan is de volgende editie Petit Bazaar! Happiness! Check zeker ook de website en Facebookpagina voor meer informatie!

page loaded