Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marlies Dekkers opent B&B!

Door Tiany op 26.05.2013

Onder het motto 'dare to dream, dare to grow, dare to be' opent Marlies Dekkers haar 1ste B&B in haar thuisstad Rotterdam!

Als hoofd van het internationale lingeriemerk gaat het Marlies Dekkers voor de wind. Een B&B openen, is alweer een wens die ze van haar wishlist mag schrappen! Haar luxe B&B is gevestigd in een statig herenhuis in de karakteristieke en veelzijdige modestad.

De lingerieontwerpster biedt haar nationale en internationale gasten een uniek verblijf aan. Het interieur is volledig ingericht door de ontwerpster herself. Je vindt er o.a. werken van Studio Job en Marcel Wanders. Verder vinden gasten er een verbluffend dakterras met een 360 graden view over Rotterdam, een private gym, privé sauna, een volledig uitgeruste keuken, boodschappenservice, personal shopping en nog veel meer! I think I'm in heaven!

Doordat Marlies Dekkers de wereld afreist voor haar lingerie concern, heeft ze al in allerlei verschillende B&B's en hotels geslapen. Haar ervaringen vertaalde ze naar een prachtige, luxueuze en gezellige B&B. Boeken kan via deze website!

Ik ben alvast verkocht! Een romantisch weekendje met je hubby of een weekendje shoppen met the girls? Boeken!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded