Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hangar311 stelt voor: Expo Glas met Jan en Elisabeth Leenknegt

Door Angelique op 26.05.2013

Mechelen heet 2 glaskunstenaars welkom!  Niemand minder dan onze guest editor Elisabeth Leenknegt en haar vader Jan Leenkneght gaan tijdens de expo "Glas in Hangar311" op zoek naar hun bron van creativiteit! Inspiring!

Beide kunstenaars nemen de bezoeker aan de hand van prominente beelden mee in hun levensverhaal. Speciaal voor deze tentoonstelling maakte Jan Leenknegt gebruik van etstechnieken en stelt hij een exclusieve selectie nieuwe etsen voor. Op deze expo zijn ook de glassculpturen in smeedwerk en het mondgeblazen glas van Jan te bewonderen. Hiervoor kreeg hij tot op vandaag zowel nationale als internationale erkenning!

Dat de appel niet ver van de boom valt, bewijst zijn dochter Elisabeth. Vandaag kan ze reeds terugblikken op 10 jaar juweelontwerp! Voor haar creaties speelt ze met organische vormen en levendige kleuren, omdat deze een breed publiek aanspreken en een onweerstaanbare 'joie de vivre' uitstralen. Van de exclusieve halskettingen die ze in het prille begin op de keukentafel van haar ouders tentoonstelde tot haar eigen shop in Gent. Weldra opent ze ook een 2de winkel in Antwerpen! Woehoe!

Lees er alles over in de blogposts van Elisa Lee aka Elisabeth Leenknegt!

De expo 'Elisabeth & Jan Leenknegt in expo Glas' loopt vanaf vrijdag 31 mei 2013 tot zondag 23 juni 2013 in Hangar311. Dit telkens op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 in de Battelsesteenweg 311, Mechelen.

Go check it out!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded