Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Love at the movies

Door Koen op 25.05.2013

Wanneer vier jij Valentijn? Op 14 februari? Niet alleen dan, als het van Magnum afhangt. Het ijsjesmerk is totally in love en deelt dat met alle Belgen. Elke maand Valentijn!

Herinner jij je 1ste kus nog? Die spanning die tussen jullie hing... Jullie lippen kwamen dichter en dichter naar elkaar toe en dan dat magisch moment! Magnum wil je dat gevoel opnieuw en opnieuw laten beleven. Elke 14de van de maand kan je samen met je geliefde naar een geweldige film en dat in een omgeving waar de liefde van afspat!


Hoewel mijn forever alone gehalte nogal hoog is, ging ik toch een kijkje nemen bij de 1ste Love at the movies in Kinepolis Brussel op dinsdag 14 mei 2013. Mijn date van de avond en ik werden ondergedompeld in een magische, liefdevolle wereld. Voor de film kan je een heerlijke massage krijgen of je voeten even laten verwennen. En dat allemaal met een glaasje cava in de hand. Eens genieten van tijd tot tijd kan geen kwaad, toch? 

Ohja, tijdens de film krijg je natuurlijk een Magnum-ijsje. En dat is er eentje van de 5 Kisses-serie, yummie!! En als dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je bij het afscheid nog eens een leuke goodie bag!


Heb jij nu ook helemaal zin gekregen om met the boyfriend naar de film te trekken? Wel, Magnum trakteert je nog t.e.m. september op heerlijke Love at the movies-avonden en dat kan nog gratis ook, want je kan je ticket ook winnen!

De volgende maanden trekt Magnum nog door het land en kan je Love at the movies terugvinden in volgende cinema's:

Vrijdag 14 juni: Kinepolis Antwerpen - After Earth
Woensdag 14 augustus: Kinepolis Luik - The Lone Ranger
Zaterdag 14 september: Kinepolis Brussel - To be announced

page loaded