Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Lisa Eldridge

Door Astrid op 25.05.2013

Alles weten over beauty? Dan ben bij make-up goeroe Lisa Eldridge aan het juiste adres! Deze London based make-up artist neem je mee in haar wondere wereld van glamoureuze fotoshoots voor o.a. Vogue, Allure, Glamour & Elle. Lisa vertelt ons namelijk precies welke producten ze gebruikte voor iedere fashion spread, zodat ook jij thuis aan de slag kan!


The lovely Lara Stone by Lisa Eldridge.

Maar waar we helemaal wild van worden is van Lisa’s video’s. ‘Cause who doesn’t like a great tutorial once in awhile! Denk jij bij make-up tutorials ook spontaan aan slechte belichting, een crazy chick met een verschrikkelijk Amerikaans accent en filmpjes die eindeloos lijken te duren, waardoor je ze toch nooit helemaal uitkijkt? Dan zijn deze een echte verademing. Cleane shots, prachtige producten en eindelijk een échte make-up kenner! 

 

page loaded