Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s go to the SUPERMRKT

Door Loes op 24.05.2013

Well, hellooooo weekend! Of toch bijna… Heb jij al leuke plannen voor het weekend? Bureau Jacky organiseert namelijk voor het 2de weekend op rij een pop-up store.  1'tje die bijna too cute to be true is! 

What, where, how and when? 

Bureay Jacky is een grafisch bureau van cutie pie Dagmara Stozek. Deze schattige grafische designer heeft sinds februari Bureau Jack opgestart and she is ready to conquer the world. Dagmara presenteert haar grafische diensten in haar persoonlijke SUPERMRKT. Are you in for a party? Roept u maar! Zij maakt voor jou het design van de setting en de uitnodigingen. 



In deze pop-up store kan je nog veel meer grafische diensten shoppen. Ze maakt er echt tastbare producten van. Je krijgt alle uitleg die je maar nodig hebt terwijl je uitzoekt wat bij jouw creatief idee past. Je keuze gemaakt? Dan kan je het gewoon mee naar huis nemen… in een mooie verpakking, me dunkt! Snoepjes, confetti en roze plakband. Oeeh-ooeeh, that’s my cup of tea

Buiten logo’s, visuele identiteiten en websites kan je er ook gewoon leuke hebbedingetjes kopen: snoepjes, charm bracelets, totebags, cake and free hugs

Waar moet je zijn? Dagmara organiseert haar pop-up store bij Viktor op het Falconplein in Antwerpen. Je weet wel, waar ze overheerlijke koffie hebben en designspullen kan kopen? Yes indeed. Dagmara verwelkomt je alvast met roze cupcakes en haar breedste glimlach.

Be there or be square, Belmodo lovers

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013

SUPERMRKT 
at Viktor 
Falconrui 1 
Antwerpen 

page loaded