Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Iselin Steiro

Door Kim op 24.05.2013

Haar volledige naam, Iselin Vollen Steiro, doet ons een beetje denken aan iemand uit de Von Trapp-familie, maar deze blonde schoonheid is werkelijk afkomstig uit Noorwegen. Het model is intussen 27 en werkt niet meer fulltime, maar ze heeft wel haar mark nagelaten in de modewereld en werkt af en toe nog voor de big brands - just for fun.

Iselin werd ontdekt op haar 14e en 3 jaar later liep ze haar 1e fashion shows, voor o.a. Prada en Calvin Klein. De lijst van merken waar ze campagnes voor deed is eindeloos - zo werkte ze al samen met Chanel, Lanvin, Prada, Chloé & Hermès en liep ze shows voor Marc Jacobs, Rodarte, Proenza Schouler en Michael Kors.Hoewel het model kan terugblikken op een uiterst succesvolle (en lucratieve) carrière, ligt haar echte droom elders. Na 2 jaar in New York te wonen, is ze inmiddels terug naar Noorwegen verhuisd, waar ze architectuur studeert aan de Oslo School of Architecture and Design. Ze is getrouwd met Anders Danielsen Lie, een Noorse dokter en acteur.

page loaded