Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Extra Petite

Door Koen op 23.05.2013

Extra petite is de blog van Jean uit Boston, USA. Jean focust zich vooral op ladies die kleiner zijn dan 1,52m! Zelf is ze ook maar 1,50m lang.Very petite, but very chic! Naast het bloggen werkt ze full-time in de financiële sector, van 2 verschillende werelden gesproken...  

Niet alleen vertelt ze haar dagelijkse struggles over het vinden van de juiste kleding, ze vertelt ook hoe en waar je de beste deals voor petites kunt vinden! Verder kan je DIY posts vinden over hoe je bijvoorbeeld lange mouwen op een makkelijke manier kunt korter maken. Ze draagt geregeld kledij van merken als Ann Taylor, Gap en J. Crew, omdat die zeer petite-vriendeljk zijn!

Ben je ook petite of fan van haar style? Bezoek dan zeker Jean's blog, twitter of youtube-kanaal! Deze zijn extra goedgekeurd!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded