Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Perrier Glamour

Door Tiany op 21.05.2013


Eerst en vooral een happy birthday gewenst aan Perrier! Naar aanleiding van de 150ste verjaardag van het merk, maken we deze week een cocktail met perrier. Het hele jaar 2013 zal in teken staan van Andy warhol, dé kunstenaar van de 20ste eeuw. Let's make a perrier glamour!

Wat heb je allemaal nodig?

1. 5 cl Cointreau
2. 1 schijfje gember
3. Verse frambozen
4. Een schilletje gele citroen
5. Perrier

 

Let's do this!

Meng de Cointreau, de gember en 3 verse frambozen in een shaker gevuld met ijs. Open de shaker en voeg 8 cl Perrier toe. Neem een champagneglas en zet een framboos vast op de bodem van het glas met gelatine. Neem vervolgens het schilletje citroen om de wand van het glas langs binnen te parfumeren. Vul het glas met deze bereiding en filter het ijs. Werk af met een staafje met verse frambozen erop en voila een glas gevuld met glamour. Dig in folks!

Bij een glamour cocktail hoort uiteraard ook een glamoureuze outfit! Duhh!


Jurk - H&M - € 19,95/Schoenen - H&M - € 34,95/Armband - Mango - € 22,99/Oorbellen - ZARA - € 14,95/Clutch - ZARA - € 39,95/Lipstick - Givenchy - € 27,70

Een little black dress dragen kan nooit verkeerd lopen! Combineer deze jurk met kleurrijke sandalen, een ethnisch geïnspireerde armband en dazzling earrings. Als tas kan je een clutch nemen met prints! Geef je lippen een peachy kleur and you're off to go, diva!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded