Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Eyeful

Door Astrid op 20.05.2013

Thank god for me glasses got cool! Ondertussen nu al enkele jaren bijna-blind en ik ben suuuuper dankbaar dat iemand ergens ooit besliste dat een bril het nieuwste fashion accessoire zou worden. Ook Carolien & Jeroen pikten deze nieuwe hype op en richtten in april 2012 hun blog Eyeful op.

De blog is – as expected – een ode aan fabulous eyewear. Het duo weet trouwens ook écht waar ze over praten, want beiden studeren optiek en optometrie. En niks zo leuk als schrijfsels lezen van mensen die duidelijk gepassioneerd zijn door hun vak!


Eyeful is een blog boordevol inspiratie uit fashionspreads, van celebs en natuurlijk van Carolien & Jeroen zelf. Je spot op deze blog ook handige filmpjes zoals ‘How to clean your glasses’ en af en toe een ‘street style pic'. With a focus on eyewear, obviously!


Turns out Eyeful is a Belmodo fan BTW!

Helemaal up-to-date blijven? Volg het bloggersduo op Twitter via @EyefulJeroen & @EyefulCarolien

page loaded