Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel’s once upon a time

Door Kim op 15.05.2013

Once upon a time... there was Chanel of meerbepaald het prille begin van het iconische Franse merk. Karl Lagerfeld is een creatieve duizendpoot die niet enkel dienst doet als designer, maar ook een carrière als fotograaf heeft uitgebouwd. Met deze period film Once upon a time... kan hij ook regisseur aan het lijstje toevoegen.

Het resultaat? Een 15-tal minuten Chanel-goodness met Keira Knightley als Coco Chanel in de hoofdrol. Naar verluidt gaf Karl de acteurs en actrices slechts een aantal minuten voor de opnames hun tekst, wat voor een natuurlijker effect zou moeten zorgen. Dat het inderdaad geen perfect afgelijnde dialogen zijn, merk je al snel - en of dat nu goed of slecht is, we'll let you be the judge of that.

De kortfilm speelt zich af in Deauville, 1913 bij de opening van de 1e Chanel-winkel. Naast Keira verschijnen er nog enkele bekende gezichten zoals model Saskia de Brauw, Brad en Hudson Kroenig, Baptiste Giabiconi en Jake Davies. Watch & enjoy

page loaded