Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Pixie Geldof

Door Astrid op 13.05.2013

Pixie Geldof’s coming out ‘party’ was wanneer ze als 17-jarige op de cover van Tatler terecht kwam met de impressive titel, “The coolest girl in town”. En wie zijn wij om dat tegen te spreken! Brits, dochter van een rock ‘n’ roll legend én nog eens een impeccable taste in fashion, what’s not to love about Pixie Geldof!

Het eerste wat natuurlijk opvalt, is haar mooie pixie kopje. Dit kapsel kon geen beter uithangbord hebben, haha! Tegenwoordig houdt ze haar haren classy bruin, maar wij herinneren ons nog tijden waarin roze en grijze haren geen uitzondering waren. Van teenage rebel tot style inspiration!


What’s an it-girl without really, really, really cool friends? In Pixie’s kring hangen onder meer Alexa Chung, Henry Holland, Rita Ora, Cara Delevinge & natuurlijk ook sis Peaches rond.

En ook de fashion world heeft Pixie helemaal omarmt. Ondertussen is ze het lievelingetje van designers als Vivienne Westwood, PPQ & Jeremy Scott, wiens collecties ze aan de wereld mocht showen. Daarnaast heeft ze ook al aardig wat fashion campaigns op haar naam staan, o.a. voor Levi’s, Diesel, Agent Provocateur & Loewe. Noem deze chick dus niet zomaar een socialite!

Volg Pixie zeker op Instagram als je iedere dag op de hoogte wil blijven van haar fashion choices!

page loaded