Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pharrell crushing

Door Bieke op 13.05.2013

Yes baby, Belmodo -en dan vooral het hitsige sales- en marketingeiland, met name BelmodoAngel en mezelve- is helemaal in de ban van hip-hopper Pharrell Williams. Mijn liefde voor hem dateert al van in de jaren stillekes en blijft razen, razen, razen... Bij deze dan ook een mini loooove declaration to the Pharrell nation

Na een tijdje weggeweest, is de N.E.R.D hottie helemaal back on track en haalde hij meteen ook de 2 heetste platen van het moment binnen. 1'tje in samenwerking met Daft Punk, Get Lucky, en eentje met Robin Thicke, Blurred Lines. Op Pharrell's fashion palmares? Zijn eigen kledinglijnen Billionaire Boys Club met een Bee line (meant to BIE?) en Ice Cream en een samenwerking met Louis Vuitton en Palladium.

Knap, mooie teint, schoon lijf, sneaker geek, goeie stem, hier en daar enkele rings and things en heel af en toe een beetje fout. En dit allemaal op 40-jarige leeftijd. Single? Nope - hoe shocking het ook is - al een tijdje engaged met model Helen Lasichanh (check hier haar wardrobe oepsie), maar het blijft een mooie brok kijkvoer. Nog meer shocking to know is dat Sir Williams ook trotse vader is van de 3-jarige Rocket


Hoe groot de ontgoocheling ook was en nog steeds is, we blijven gaan en hopen diep vanbinnen dat we, zijnde megafans BelmodoAngel en BelmodoBie, ooit zijn backing vocals kunnen zijn of hij die van ons... Don't we look picture perfect? 

@Pharrell, hope this message finds you well.

page loaded