Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Piña Colada

Door Tiany op 13.05.2013


We hebben al wat kunnen proeven van de zomer. Hopelijk worden het tijden vol zon, gezelligheid en heel veel strandgeluk. Maar die geweldige zomeravonden zie ik ook wel zitten. Een avondje met de girls en wat cocktails is the best escape! Maak er een gezellige avond van met wat gossip, chickflicks en poppin' cocktails zoals een Piña Colada. ‘Mean girls’ of ‘How to lose a guy in 10 days’ stellen nooit teleur.

Wat heb je nodig?

- 5 cl Bacardi Superior
- 4 cl ananassap
- 4 cl kokosroom
- Gemalen ijs
- Een schijfje ananas

Let’s do this!

Giet ongeveer 5 cl Bacardi Superior in een blender. Voeg daarna 4 cl ananassap, 4 cl kokosroom en gemalen ijs toe. Blend alle ingrediënten tot een gladde en dikke massa! Als achtergrondmuziek kan je kiezen voor Sean Paul, temperatures. Schenk alles uit in een longdrink glas. Finish it met een schijfje ananas of enkele ananasbladen en klaar! Have fun señoritas!


Maxi dress - Asos - € 28,89/Halsketting - Asos - € 10,-/Armbanden - H&M - € 3,95/Plateauschoenen - H&M - € 29,95

Ga vandaag voor een mooie maxi dress waar je je de hele avond comfortabel in voelt. Accessorize met wat juwelen en een mooie halsketting en finish met een paar prachtige plateauschoenen! Ladies, let's toast to the freaking summer!

Met medewerking van Hawa Sanou

page loaded