Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Femke Oosterkamp

Door Astrid op 11.05.2013

Geen ontdekking in de supermarkt of bioscoop zorgde er voor dat deze Nederlandse schone aan het poseren ging, maar wel een goeie oude modellenwedstijd! In 2009 won Femke Oosterkamp namelijk de Fancy – ooooh nostalgie – Model Competion en sleepte zo meteen ook haar eerste cover in de wacht!


Voorlopig kennen we deze chick vooral uit fashion spreads, maar ik durf er geld op verwedden dat we haar binnenkort zien schitteren op de internationale catwalks. Femke’s droomjob? Een Victoria’s Secret show lopen!Heb je het ‘maar-ik-ken-dat-meisje-toch-van-ergens-gevoel’? Kan best want in april was ze Elle Nederlandscovergirl! Love her bangs in this picture by the way! Très Jane Birkin.

Finally 18 en een tikje wijzer is Femke helemaal klaar voor een fulltime job in de fashion world. En reken er maar op: dit wordt one to watch

page loaded