Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: KIMMIKU

Door Koen op 09.05.2013

Strakke, vaak droge commentaren, een beetje geeky (let op de Pokémon die bovenaan staan) en helemaal arty farty fashionable. KIMMIKU, de blog van Kim Thissen is er eentje om te onthouden. Het zou ons niet verbazen als je zou zeggen dat de blog je een beetje doet denken aan Tumblr, want de lay-out is bombastisch en gewoon crazy. KIMMUKU draait vooral om veel foto's en weinig tekst. Het is een pêle-mêle van mode, kunst, boeken en muziek.

De blog dient ook als een soort dagboek, want hier en daar vinden we blogposts over haar outfits en wishlist items. Maar 1 ding is zeker: deze Asian is niet op haar mondje gevallen. Zo heeft ze het over haar nieuwe schoenen:

These muddafuckas are coming my way yay!!! DHL tells me they 're in Portugal now. Come quickly my babies, my perfect go-with-everything-I-own-daytime-lace-up-wedges <3

Maar beware if she doesn't like what you"re doing:

PRADA SS2013 HAHAHAH noway - Aldus miss Thissen -

Kims stijl kan je omschrijven als los en casual met een beetje glitz 'n glam. Ze gaat vaak voor bonten jassen (de zwarte heeft ze gevonden nadat iemand hem had achtergelaten. WIN!) gecombineerd met loshangende topjes en rokken. Kim Thissen is loud and wild, deze blogster wil je liever als vriendin houden.

Misschien nog een reden om meteen naar KIMMIKU te surfen, zijn schoenen. Oh ja, Thissen is verzot op schoenen en dat is duidelijk, want regelmatig zien we schoenen opduiken op de blog. Neem zelf maar eens een kijkje.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded