Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Constance Jablonski

Door Kim op 08.05.2013

Constance Jablonski staat bekend voor haar blonde lokken en blauwe kijkers, een combinatie die haar een lucratieve deal opleverde als 1 van de gezichten van Estée Lauder. Constance, intussen 22 jaar, heeft haar succes vermoedelijk deels te danken aan haar Franse charme en schoonheid maar het was haar broer die haar introduceerde in de modellenwereld. Hij stuurde stiekem foto's van Constance en zichzelf op naar een model agency, dat meteen de nodige interesse toonde. Niet veel later mocht de toen 16-jarige Constance zichzelf de winnares van de Elite Model Look wedstrijd noemen.

Een contract met een beautygigant als Estée Lauder is schaars en bijgevolg erg gewild in de business, een feit waar het model zich maar al te goed bewust van is. Zo zegt ze zelf tegen mede Frenchie Garance Doré:

I’m definitely lucky because there aren’t many contracts left like that in this business. It gives you such a security. You know you’re going to work for a certain amount of time. When you do shows and campaigns, those are one-day shoots; nothing guarantees that you’ll still be in the picture after that. It makes you more relaxed too because you know you’ll have work for 5 more years, worst case.


Naast beauty campagnes, is ze zeker geen onbekende op de catwalk - de Française liep al shows voor o.a. Zac Posen, Burberry, Dior en Balmain en tijdens de SS2010 shows verscheen ze maar liefst 72 keer op de runway. Een bezige bij dus!

Het model sierde ook al meermaals de cover van Vogue, in 7 verschillende landen, en Harper's Bazaar. Hoewel Constance eerst ambities had om professioneel tennis te spelen, lijkt dit ons ook geen slechte carrière. Meer weten over dit model? Je kan haar ook volgen op Twitter!

page loaded