Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem op jouw favoriete stylist uit de Esprit Style Battle!

Door Michael op 07.05.2013

De Esprit Style Battle was vorige zaterdag aan zijn laatste stylingronde toe. 3 weken lang streden jonge, getalenteerde stylisten-in-wording zij aan zij in de Esprit Stores op de Antwerpse Meir. Hun doel? De aanwezige Esprit-klanten zo goed mogelijk stylen. Spanneeend!

Voor de allerlaatste keer kan jij, inmiddels ongetwijfeld al stylingjury-expert, alle stylingcreaties bekijken op de Esprit Facebookpagina! Just go ahead and take a look... Een paar voorbeelden van de exciting looks kan je hier al vinden.

Stem voor jouw favoriete stylist en win!

Terwijl je op de Esprit Facebookpagina alle outfits rustig onder de loep neemt (perfecto bezigheid tijdens de lunch?!), kan je ook stemmen op jouw favoriete stylist! Zo help je de kandidaten dichter bij de titel van weekwinnaar, en op die manier help je hen ook naar de stylingfinale! How sweet...

Maar omdat we niet altijd altruïstisch hoeven te zijn, is stemmen gewoon ook leuk voor jezelf want elke stemmer maakt kans op een Esprit voucher t.w.v. € 100,-!!! Zomercollectie, here we come!

Wat volgt?

Nu de stylingdagen van de Esprit Style Battle voorbij zijn, is het enkel nog wachten op jullie stemmen en de bekendmaking van de winnaar van deze week. Deze laatste lucky bastard gaat samen met de 2 andere weekwinnaars door naar de finale, waar een jury van experts de uiteindelijke winnaar zal kiezen.

De winnaar mag als eerste opdracht een fotoshoot voor Glam*It stylen, en krijgt daarbij ook een plaatsje in het Esprit Styling Team. Wij zijn alvast superbenieuwd en wensen de weekwinnaars alle succes toe, want waw: wat. een. prijs!

Dus: you know what to do. Help jouw favoriete stylist een stapje verder en stem, stem, steeem!

page loaded