Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s have a BE make up party!

Door Angelique op 07.05.2013

Beauty-addicts everywhere: tijd om een nieuwe make-up lijn aan jullie verlanglijstje toe te voegen, want ICI PARIS XL lanceert haar eigen make-up lijn BE Creative! Bij de geboorte van een nieuw en very exciting beautymerk, hoort natuurlijk ook een spetterend feestje - en wij waren erbij! Yaay!


Foto via Carré

Op donderdag 2 mei trok Belmodo vol enthousiasme naar de Carré in Willebroek voor wat een sparkly avond vol fashion, beauty and fun zou worden. Right up our street! En ongetwijfeld ook right up the street van onze lucky Belmodo winnaressen, want dankzij onze Belmodo wedstrijd konden zij meegenieten van een geweldig VIP feestje. We hope you had fun, girls!

Onder begeleiding van enkele pumping beats maakten we kennis met de BE Creative make-up lijn van Ici Paris XL. Wil je je alvast helemaal verdiepen in deze nieuwe beauty lijn? Check dan het Belmodo artikel BE Creative make up. 6 modellen toonden ons de nieuwste beautylooks van dit seizoen en het ontstaan van de collectie werd ons in detail uitgelegd. Juicy!


En toen was het aan ons, want dankzij de professionele make up-artists konden alle feestgangers het feestje perfectly make-uped inzetten en de BE producten zélf testen. En jawel hoor, ze zijn very partyproof! Subtiele foundation, stevige blush, straffe mascara en kleurrijke lippenstift - wij zijn fan!Interns can get dolled up, yes ma'am!

Free food & drinks, goeie muziek en schoon opgemaakt gezelschap: wij hadden alles wat we nodig hadden... Party on! Leuk detail trouwens: ICI PARIS XL voorzag alle toiletgangers van een vers vleugje parfum! Perfectie zit hem in de details, niet waar? Spray it babe.Foto via Carré

Wij genieten nog steeds na van ons perfecte VIP avondje en willen natuurlijk BE heel erg bedanken! Enneuh... wij kunnen al niet meer wachten om zelf een voorraadje van die fijne BE-producten in te slaan in 1 van de ICI PARIS XL-winkels... Let's do some shoppiiing!

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded