Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Daiquiri

Door Tiany op 07.05.2013

Na regen komt zonneschijn… De winter heeft lang genoeg geduurd en nu de eerste zonnestralen erdoor beginnen te komen, kan mijn geluk niet op! En hoe vier je dat beter dan met een heerlijk drankje in je hand? Mix and stirr, want cocktails en wat gossip met de girls is all you need!

Zo moeilijk is het niet om je eigen cocktails beginnen te maken. All you need is een glas en de juiste ingrediënten. En dan kan jij uit de kast komen als cocktail master bij al je vriendinnen. Wedden dat ze plots je deur platlopen? 

De cocktail van deze week is de daiquiri!

 

 

Wat heb je allemaal nodig?

  1. 5 cl Bacardi Superior
  2. Limoensap
  3. Suiker
  4. Gemalen ijs
  5. Ijsblokjes

Let's do this!

Vul een cocktailglas met crushed ice, zodanig dat het glas kan afkoelen. Doe daarna 2 koffielepels geraffineerde suiker in een shaker en voeg 2,5 cl limoensap en 5 cl Bacardi Superior toe. Vul de shaker aan met wat ijsblokjes en shake it like a saltshaker! Wanneer je in the mood wil komen kan je wat liedjes opleggen van Shakira. Works every time! Haal het ijs uit het cocktailglas en giet de inhoud van de shaker door een zeef erin. Werk je cocktail af met een limoenschijfje on top! Voilà, een daiquiri in no time! Have fun!

En bij een daiquiri hoort natuurlijk ook een bijpassende outfit. Met deze items drink je in stijl!


Denim Jumper - ZARA - €49,95/Trui - H&M - € 19,95/Schoenen - ZARA - € 49,95/Ringen - H&M - € 4,95/Clutch - ASOS - € 17,06

Dit seizoen is denim helemaal hot hot hot! Ook de jumper is helemaal terug van weggeweest! Combineer hem met een plain truitje, een paar kick-ass sandalen, juwelen en een clutch om het af te maken! Wie zegt dat jumpers niet fashionable kunnen zijn? 

Met medewerking van Hawa Sanou

page loaded