Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Miss Vogue

Door Catherine op 05.05.2013

Groot nieuws uit de tijdschriftenwereld want modebijbel Vogue krijgt er een jonger zusje bij!

Miss Vogue komt op 6 mei uit in Groot-Brittannië & richt zich op modemeisjes onder de 21. Op de cover van het 1ste nummer niemand minder dan Miss Cool herself, Cara Delevingne. Verder pakt deze tijdelijke titel van Condé Nast uit met een regenboog aan onderwerpen & editorials waarvan ook wij als 24-jarigen beginnen watertanden. 

It-girl Pixie Geldof interviewt haar bestie, ontwerper Henry Holland over beanies & bowlen. In een ander artikel kom je te weten wat tieners van over de hele wereld uitspoken op zaterdagavond - tip: smartphones & schmink. Modellen Rosie Tapner, Chloe Norgaard & Wylie Hays schitteren als Rainbow Warriors in een beautyshoot vol knalkleuren. Chloe Moretz & Karlie Kloss leiden samen de lijst van 21 stijliconen onder de 21. En onze cover girl verklapt a few of her favourite things in de column Cara's World.


Rainbow Warriors & Miss Vogue in eigen persoon.

Het tienermagazine komt samen met de Britse Vogue uit, gratis & voor niets. Een mooi cadeautje dus, 124 pagina's dik & volgepend door het Vogue-team. Hoofdredactrice Alexandra Schulman bij de bekendmaking van het nieuws in januari: "We zijn allemaal erg enthousiast om een speciale Vogue te maken voor onze jonge lezeressen. We weten hoeveel ze van het tijdschrift houden & daarom wilden we op maat van hen aparte content creëren."

Naast het tijdschrift pakt Vogue ook uit met digitale extra's. Op de Engelse website vind je de winkelgids van Miss Vogue & een playlist met de favoriete pubernummers van iedereen die meewerkte aan het boekje. Van de Spice Girls tot Groove is the Heart.

Henry, we're looking at you.Chloe Moretz is 1 van de 21 Style Icons under 21 & Pixie ondervraagt Henry.

Voorlopig gaat het om een 1malige bijlage bij de Britse editie van het modeblad, maar wie weet, misschien blijft deze mejuffrouw wel hangen. Op een Vogue met méér geëxperimenteer & (iets) minder onbetaalbare schoenen zeggen wij alvast volmondig hella yes.

page loaded