Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Utilised?!

Door Michael op 02.05.2013


Foto: Bubblews.com.

Kleding, schoenen, tassen en juwelen die al gebruikt zijn? Als je al deze zaken een 2de leven wil geven, dan ben je meer dan welkom bij utilised!

Utilised werd opgericht door 3 studenten communicatiemanagement van de XIOS hogeschool Limburg. Deze 3 ladies zijn er zich goed van bewust dat tweedehands koopjes goed scoren bij fashionista’s! Daarom richtten zij een vintagemarkt op met gratis inkom! Say whaat?! Je kan er niet alleen terecht om tweedehands kleding te kopen, je kan er ook zelf je kleding, schoenen, tassen,… verkopen! How awesome is that! Wens je graag een standplaats om je zelfgemaakte accessoires te verkopen, dan dien je je op voorhand in te schrijven via de website van utilised.

Wij weten dat shoppen exhausting kan zijn. Utilised ook, daarom kan je na het winkelen gezellig vertoeven in de loungebar met een drankje, home-made hamburgers en lekkere cupcakes! Yummie! Aan muziek ook geen gebrek! DJ Kontrast en Sample zorgen voor een gezellige sfeer.

Maaaar dat is niet alles! Je kan namelijk ook deelnemen aan tal van workshops onder begeleiding van Titi + The German Kid, Teeville en Kraal & Co! Juwelen maken of je T-shirt pimpen? Utilised is the place to be!

Last but not least zal er een veiling plaatsvinden met kleding van tal van bekende vlamingen. Jelle Vossen, Hanne Troonbeeckx, Virginie Claes, Hilde Claes, Buscemi,… De opbrengst van deze veiling gaat naar het doel 'Een hart voor Limburg'! How sweet! Utilised opent zijn deuren nu zaterdag 4 mei, om 11:00 en eindigt om 19:00!

Kortom, dit evenement heeft alles in huis om er een fantastische dag van te maken! Het evenement gaat door op het Kolonel Dusartplein te Hasselt! Be there or be square!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded