Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Walk in Wonderland

Door Koen op 02.05.2013

Walk in Wonderland introduceert je in de wondere wereld van Sheryl Luke. 4 jaar geleden begon Sheryl te bloggen vanuit haar kamer in het zonnige L.A. Haar stijl omvat veel kleur & vintage items gecombineerd met wat minder dure items, denk aan Zara en Forever21. Ook haar voorliefde voor denim is heel opvallend!

Haar dagelijkse outfits kan je niet alleen bekijken, je kan ze vaak ook winnen! In Wonderland vind je vaak give-aways die gaan van kleding tot tickets to Paradise! (Fashion Week natuurlijk!) In het verleden deed ze talloze collabs met o.a. Keds, Barneys New York en Glamhouse LA.

Let’s take a walk in Wonderland, shall we?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded