Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit Style Battle: round 2!

Door Angelique op 29.04.2013

It's battle tiiiiime, want de Esprit Style Battle is aan zijn 2e ronde toe! Een 2e ronde, dat betekent een verse lading jong talent die jou maar wat graag hun styling creaties tonen. Klinkt leuk, zeg je? Is het ook!

Je las eerder al over de Style Battle in het Belmodo artikel Esprit zoekt talentvolle stylisten voor de Esprit Style Battle. Inmiddels is de 1e week van de Battle alweer voorbij, is weekwinnaar 1 gekozen en vond er ook al een 2e stylingdag plaats. Fashion is a fast moving business, yes sir!

En meteen hebben wij er dan weer een nieuw tijdverdrijf bij (hey, we kunnen niet de hele dag alleen maar dromen over de zomer en ter voorbereiding cocktails drinken, toch?) Wahaant... alle creaties van de stylisten-to-be staan online op de Esprit Facebookpagina! Go ahead and take a look...

And while you're there... VOTE VOTE VOTE!

Terwijl je alle gestylede outfits onder de loep neemt, kan je ook nog stemmen op jouw favoriete stylist! Want wie verdient het volgens jou om kans te maken op een plekje in het vakkundige Esprit Styling Team? Idool meets The Voice, meets de fashion uit Project Runway - dit is een realityshow die wij niet willen missen!

Trouwens, als je stemt, maak je zelf ook nog kans op een Esprit voucher t.w.v. € 100,-! Ben je al wat ongeduldig geworden? Breng dan snel hier jouw stem uit, hou je fingers crossed and let's hope you can shop, shop, shop away...

What's still to come

Na deze 2e stylingdag, zal er nog een 3e en laatste volgen op zaterdag 4 mei. Dan kan je terecht in de Esprit stores op de Antwerpse Meir als je zelf graag gerestyled wil worden of als je de kandidaat-stylisten gewoon graag live aan het werk zou zien...

Ook dan zal je nog kunnen stemmen op je favoriete stylist (en maak je dus weer kans op een Esprit Voucher!), waardoor er uiteindelijk 3 weekwinnaars zijn. Die 3 overgebleven lucky stylists gaan dan door naar de finale, waar een deskundige jury de uiteindelijke winnaar zal kiezen. The Chosen Stylist wint een stylingopdracht voor een fotoshoot in Glam*It en een plaatsje in het Esprit Styling Team. Jaloers? Wij? Neuuuhhh....

Dus: jullie weten wat jullie te doen staat. Stemmen, stemmen, stemmeeeeen!

page loaded