Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet the LA SISTERS

Door Loes op 26.04.2013

Loïs en Amber zijn 2 fashionable zusjes met een eigen label, genaamd LA SISTERS. Op zich niets bijzonder zou je denken. Wel, mocht het niet zijn dat Loïs nog maar 16 jaar is en haar zusje Amber 18 jaar. Ze zijn jong, maar hebben bakken ambitie…én talent

Ik spotte deze meisjes op de Modefabriek in Amsterdam. In de (naar mijn mening) allermooiste stad op aarde hebben de meisjes al een flinke reputatie opgebouwd. Hoog tijd om België kennis te laten maken met deze 2 coole ladies

LA staat voor Loïs en Amber, maar ook voor hun liefde voor Los Angeles. L.A. meets L.A. bij dit toffe merk.  Ze tonen met hun collectiestuks hun opvatting van the LA lifestyle. Hmm, what does that look ike? 

Nee, geen pimped out chromed out pussywagon t-shirts. Thank god… De zusjes kozen voor edgy! Veel black & white, kruisen, studs, catchy quotes en skulls. Nonchalante t-shirts, cropped tops, een lederen jacket (to die for!) en cosy sweaters.


De statement T-shirts zijn perfect om je festivaloutfit een edgy twist te geven. Alle stuks combineren perfect met een jeansshortje en bikerboots.  Het enige wat je nu nog nodig hebt, is een streepje zon, een grote grasweide, mooie mensen en knallende muziek. 

De zusjes geven je ook stylingadvies als je de collectie bekijkt in de webshop. De 2 mooie ladies tonen hier per item hoe zij het zelf combineren. Check it out, peeps! De stuks zijn super betaalbaar en hebben een hoog WANT gehalte. Go go go!

page loaded