Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Athena Wilson

Door Kim op 26.04.2013

Androgyn is in of dat is toch het motto van de modewereld. Athena Wilson is zeker niet het eerste androgyne model, maar momenteel misschien wel de hipste van de hoop. Ze loopt shows voor Zadig & Voltaire, Mulberry en Roland Mouret en is te zien in de campagnes van Louis Vuitton. Niet slecht voor iemand die haar modellencarrière begon puur omdat ze geld wilde verdienen om een mooie fiets te kunnen kopen, toch?

Haar korte kopje had ze al voor ze ontdekt werd door een scout van Ford Models, maar kwaad doet het haar carrière alvast niet. Zo zegt ze zelf tegen The Cut:

I mean, everyone likes a boy-girl. I had my hair short before I started modeling, and a lot of girls cut their hair once they start modeling, because they think it makes them edgy or something, and there's nothing wrong with that, because everyone changes his or her appearance in some way.Als ze niet op de catwalk loopt, vind je Athena hoogstwaarschijnlijk in de keuken - veganistisch koken is (naast musea bezoeken) namelijk 1 van haar favoriete bezigheden. Deze 19-jarige Amerikaanse is definitely 1 to model-watch!

page loaded