Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Lust for life

Door Koen op 25.04.2013

Lust for life is de blog van Olivia Lopez. Deze chick gaat vrolijk door het leven als een blogster/model/styliste/owner van een vintageshop. Deze self-made woman begon haar carrière al als 14-jarig meisje. Geïnspireerd door de muziek van Iggy pop, reiscultuur en high street fashion, is haar signature stijl niet onopgemerkt gebleven. Zo verscheen ze eerder in de campagne van het Franse merk Pain de Sucre, waarvoor ze gefotografeerd werd door Harper Bazaar's fotografe Sylvie Malfray. Ook magazines zoas Nylon Japan, Elle China, London Evening Standard en Grazia Italy sieren haar portfolio!

Olivia houdt ervan om designerstukken te combineren met vintage items. Verder geeft ze in haar vrije tijd  lezingen aan de University of Southern California en geeft ze stijladvies aan Kitson. Op haar blog vind je niet alleen outfit posts maar ook posts over make-up, food, must-see places en voorbije fashion events!

Ben je helemaal into vintage, road trips en een vleugje Iggy Pop, dan zal deze lust for life je zeker kunnen bekoren!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded