Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit Style Battle: round one!

Door Bieke op 22.04.2013


De Esprit Style Battle, what a roaring competition! Je las er eerder al over in het Belmodo artikel Esprit zoekt talentvolle stylisten voor de Esprit Style Battle en hier zijn we dan met een 1ste update!

De voorrrondes zijn inmiddels afgelopen, de kandidaat-topstylisten zijn geselecteerd en de 1ste kriebels zijn vast al een feit. Want afgelopen zaterdag was het tijd voor het echte werk: The Battle - Round one.

In de 2 Antwerpse Esprit Stores (Meir 9 en 52) ging de 1ste selectie jonge stylisten de strijd met elkaar aan. Uitdaging van de dag? De aanwezige klanten zo fabulous mogelijk restylen met behulp van de nieuwe Esprit collectie. Bring it ooon!

Nog voor de dag begon, waren wij natuurlijk al razend benieuwd naar het eindresultaat. En wij hebben zo'n klein vermoeden dat jullie dat ook waren, Belmodo lovers... Deugenietjes!

 

En nu is het aan jullie...

Voor ons begint nu the most fun part, want eindelijk kunnen we doen waarvoor we geboren zijn: spying! Het resultaat van de stylings vind je vanaf vandaag op de Esprit Facebookpagina. En wie beter om over de kwaliteit daarvan te oordelen dan jullie, fashion kenners extraordinaires?

Daarom rekent Esprit op jullie hulp bij het uitzoeken van hun Next Top Stylist. Dus stemmen stemmen stemmen op jouw favoriete stylist is de boodschap! Alleen zo help je hen dichter bij het waarmaken van hun lifelong dream. En bovendien maakt elke stemmer kans op een Esprit Styling Voucher t.w.v. € 100,-! Ha ja... Zo'n vakkundig oordeel mag beloond worden, natuurlijk!

What's next?

De 1ste stylingdag is inmiddels achter de rug, maar niet getreurd, want er staan nòg 2 styling-zaterdagen op het drukke Esprit-programma! Op zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei kan je terecht in de Esprit stores op de Antwerpse Meir wanneer je zelf graag gerestyled zou worden of wanneer je gewoon een exclusieve blik achter de schermen wilt.

Ook tijdens de volgende stylingrondes zullen jullie kunnen stemmen op jullie favoriet, waardoor er elke week uiteindelijk 1 stylist de stemronde wint. De 3 overgebleven stylisten will continue on in the hopes of becoming... Esprit's Next Top Stylist! Spanneeeend...

Een deskundige vakjury met onder meer Els Keymeulen, Glam*It-hoofdredactrice and totally ab fab fashionista, bepaalt daarna wie de winnaar is van de Battle. The Chosen One wint een stylingopdracht voor een fotoshoot in Glam*It.

Dus: jullie weten wat jullie te doen staat. Stemmen stemmen stemmeeeeen! 

page loaded