Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lekker Literair Doen met Prada

Door Catherine op 21.04.2013

Miuccia Prada houdt niet alleen van mode & film - ze ontwierp de kostuums voor The Great Gatsby - ze is ook een enorme boekenwurm. Daarom zette het modehuis een internationale wedstrijd op poten om nieuw literair talent te ontdekken.

In samenwerking met Italiaanse uitgeverij Giangiacomo Feltrinelli daagt Prada jonge schrijvers van over de hele wereld uit om een essay in te zenden & zo kans te maken op een geldprijs van € 5 000,- & een plekje op de website van het label. Het thema van de competitie is gelinkt aan de campagne van Prada Eyewear & de centrale vraag voor de schrijfopdracht luidt: 'Welke realiteiten zien we door onze ogen? En hoe worden deze realiteiten gefilterd door lenzen?'

Een fascinerend vraagstuk waarover jullie vást al een interessante hypothese hebben ontwikkeld. Tijd dus om die filosofische gedachten op papier te zetten & je (bij voorkeur Engelse of Italiaanse) essay voor 18 juni in te zenden via de webstek van Prada.

Wie hangt Miuccia binnenkort wel aan de lijn voor een gesigneerd exemplaar van je 1ste roman #blijvendromen.


Prada Eyewear SS2013.

De wedstrijd is opengesteld voor deelnemers uit alle landen van 18 jaar & ouder. De winnaar zal op dinsdag 31 december 2013 bekend gemaakt worden. Meer info via Prada.com/journal.

page loaded