Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het leven zoals het is… als model

Door Koen op 21.04.2013

Modellen. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat drijft hen? Het leven als model is hard. Bikkelhard. Ze spenderen uren in de make-upstoel terwijl tientallen handen hun gezichten bepotelen met borstels, kammen & wimperkrullers en daarna lopen ze op onmenselijk hoge naaldhakken, die vaak 2 maten te klein zijn voor hun tere voetjes. En wat dacht je van het reizen? Modellen ontwaken elke dag in een ander land, een andere stad en een ander bed zonder dat ze tekenen van een jetlag mogen vertonen, want nee, jetlag is not in.

Maar om toch nog voor een lichtpunt te zorgen en hoopvolle tienermeisjes die later supermodels willen worden te doen blijven verlangen naar die (on)mogelijke droom, is er Estée Lauder. De cosmeticagigant heeft onlangs een video gelanceerd waarin jij voor een dag ook model kan zijn. Dit is een dag uit het leven van Constance Jablonski.


Constance werkte eerder al met Estée Lauder, hier met Joan Smalls en Liu Wen.

Hoe ziet haar dag eruit? Een wandeling door Central Park en even pingpongen met die andere schone, Liu Wen voordat het echte werk begint. Constance belandt bij de visagist, ze poseert even voor een fotoshoot en past dan peperdure designerkleding. 's Avonds treffen we haar in restaurant Super Linda, dat gelukkig nog wel net binnen ons budget ligt, en op de rode loper van het evenement van een goed doel.

Maar jaloers? Wij? Nee hoor, wij moeten geen model zijn om gelukkig te zijn... kuch kuch.

"Real beauty comes from being happy with yourself and your life" - aldus Constance Jablonski -

Meer informatie nodig? Check de officiële website van Estée Lauder.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded