Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Daft Punk kiest voor Saint Laurent Paris

Door Astrid op 20.04.2013

Of is het the other way around? Anyhow, there’s no stopping Hedi Slimane! De Saint Laurent Paris designer laat ons amper tijd om te wennen aan de samenwerking met o.a. Marilyn Manson & Courtney Love (je leest er alles over in het Belmodo artikel Saint Laurent Paris loves nineties icons) en verbaast nu opnieuw door Daft Punk te strikken!

Slimane & Daft Punk go waaaay - of toch ongeveer - back! Het Franse elektroduo verzorgde namelijk de soundtrack van Slimanes catwalkdebuut voor Saint Laurent Paris. Dé perfecte aanwinst voor m’n SLP Music Project zal de designer bij zichzelf gedacht hebben!

Voor wat hoort wat en voor de campagnefoto’s werden Guy-Manuel de Homem-Christo en Thomas Bangalter in Saint Laurent Paris outfits uitgedost. Natuurlijk Daft Punk style! Denk aan shiny zwarte helmen en matching ‘Le Smoking’ jackets met pailletten. Deze nieuwe stage outfits zijn officieel Belmodo approved!

Tijdens Coachella - where else - werd het publiek trouwens getrakteerd op een teaser van Daft Punks jongste clip. ‘Get Lucky’ is de 1ste single van Daft Punks nieuwste album ‘Random Access Memories’, die op vrijdag 17 mei 2013 uitkomt. Zowel het Franse duo als Pharrell, die de lead vocals zingt, dragen obviously hun custom-made Saint Laurent Paris jackets! 

And I must say, Pharrell is lookin’ hot, hot, HOT in this video! Have fuuuuun!

page loaded