Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shoppen op de Markt van Morgen

Door Michael op 19.04.2013

Oh boy oh boy, onze luie zondag werd deze week nog net dat tikkeltje beter! Niet alleen was het éindelijk lente (onze inner puppy werd helemaal gek), maar ook éindelijk tijd voor terrasjes en hippe marktjes. Joy!

De Markt van Morgen is een echte place-to-be voor iedereen die, al dan niet na een heavy zaterdagnacht, rustig wil kuieren langs verschillende standjes en een leuke bar. En voor iedereen die steeds op zoek is naar nieuwe merken en originele cadeautjes of gewoon voor wie graag eens tussen hipsters vertoeft. Gewoon voor iedereen, eigenlijk. Jup!

Wij namen er vorig weekend een kijkje en kwamen er deze yummy merken tegen! Namen om te onthouden, y'all!


Het Ministerie van Unieke Zaken brengt je originele gifts en interieurspullen. De lampen die gemaakt zijn uit oude cassettes vrolijken elke saaie kamer zo op en met de hipperdepippe kaartjes (die zijzelf "verwensingen" noemen) scoor je gegarandeerd. Wij hebben alvast een voorraadje ingeslagen; wat jullie?


Ines Rombouts is met haar paarse haren een opvallende verschijning op de Markt. Haar merk Musthave is goed op weg om een toppertje te worden. Je zag haar eerder ook al aan het werk in onze Belmodo Boutique op DE INVASIE.

En nu staat ze met haar stoere "Trust me, I'm a hipster"-truien en zelfgemaakte juwelen dus op de Markt van Morgen. Kleren met een hoog want, want, want-gehalte gemixt met een zotte doos als ontwerpster: we loooove the combo!

Nog op de Markt, vind je het kleurrijke standje van juwelenontwerpster Lien Hereijgers. Ze studeerde in 2011 af in de richting Juweelontwerp en Edelsmeedkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Dat ze talent in overvloed heeft, is eraan te zien. You go girl!

Op de Markt van Morgen scoor je haar juwelencollectie, die geïnspireerd werd door de wondere wereld van de kwal. Very scuba chic en heel party-fähig, we like!


Kornelia, anagram voor de voornaam van ontwerpster Karolien, is een naam die je wilt kennen, geloof ons. De prijs voor het meest happy standje gaat dan ook resoluut naar hen! Stoere tijgers, felgekleurde kitschbloemen en nagebootste aquaria - je kan wel geloven dat wij instant fan waren...

Voeg daar nog eens fijne, handgemaakte juwelen aan toe en wat ons betreft, heb je dan een recipe for success! Doe ons maar zo'n crazy pluimenring, Karolien. Of een tiny hartjesring. Of zo 1'tje met konijnenoren. (Of gewoon allemaal, please?...)

Naast de bovenstaande ultrafijne merken, kwamen we ook nog deze leukerds tegen...Ook zin gekregen om er een kijkje te gaan nemen en er de coolste hebbedingen te scoren? Goed nieuws dan, want nog tot september kan je er op elke 2e zondag van de maand voor terecht in de Kloosterstraat in Antwerpen! Dat alle andere en superhippe Kloosterstraatshops (we're thinking YOUR!) ook open zijn op zondag, is nog eens mooi meegenomen!

Dus: elke 2e zondag van de maand afspraak in de Kloosterstraat? Cheeeeeck!

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded