Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

See through bags? Yes please!

Door Loes op 19.04.2013

Trends come and go, maar ze maken keer op keer het greedy duiveltje in mij wakker. Bij het zien van de nieuwste trend in accessoireland was het weer raak: see through bags. Gimme, gimme, gimme! Echte pareltjes van Gucci, Hermès en Simone Rocha deden mijn hartje sneller slaan. Sighit was love at first sight

De transparante tassen zijn hot and happening, want ze duiken overal op. Ze werden veel gespot aan de armen van de dames front row, maar ook al in de highstreet ketens als Zara. They are everywhere! Hier alvast de must-haves op een rijtje. 

1. Backstage: € 90,65 / 2. Charlotte Olympia: € 685,-. / 3. Marc by Marc Jacobs: € 265,- / 4. Simone Rocha: € 373,20 / 5. Backstage: € 75,40

Perplexed by Perspex? Halloooo, je kan wel al je bezittingen zien zitten?! You’re totally right. Het is vast geen goed idee om op een zaterdagmiddag met deze tassen te pronken op de Ramblas in Barcelona, maar voor speciale gelegenheden is het een echte eyecatcher… mits goede organising skills.

Tips and tricks


Picture: Love aesthetics 

Portemonneetjes to the rescue

Kostbare voorwerpen stel je best niet tentoon, that's what my momma told me. Vaak krijg je al een klein portefeuilletje bij een doorzichtige tas. Zo niet, is dit een extra excuus om een cute en fashionable exemplaar te scoren. Ga je voor een metallic kleurtje of een print? It’s up to you! Je kan op deze manier je tas laten matchen met je outfit. 

Select and choose! 

Vanaf nu heb je een goed excuus om eens te investeren in een mooi notitieboekje en een luxepen. Selecteer enkel mooie spullen voor in je handtas. Heb jij nog een mooie designer lipstick in een coole verpakking? Dan draag je deze toevallig wanneer je met je tansparante handtade deur uit gaat. 

Less is more

Neem alleen de spullen mee die je echt nodig hebt. Rommel in je tas is niet echt chique, dus bedenk wat je zeker nodig hebt die dag . Organiseer je tas ook netjes: grote voorwerpen vanachter, kleine goodies in the front.

Mix and match your stuff 

Dit is waarschijnlijk een tip voor de echte addicts, maar zie het als een uitdaging. Probeer je spulletjes in je handtas met elkaar te combineren. Everything in black of alle voorwerpen met een goud accent? They will steal the show en de inhoud van je tas oogt rustig en elegant. Just like you, right

page loaded