Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SLICK Brussels 2013

Door Angelique op 18.04.2013

Nog geen plannen dit weekend & zin iets hip, trendy en kunstzinnig? Dan heeft Belmodo een tip voor jou!

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 is het namelijk de 2de editie van SLICK BrusselsSay what? Ok, we brengen je even up to speed: SLICK is de grootste off beurs van kunstbeurs FIAC in Parijs, oeh la la!

Deze beurs bestaat sinds 2006 en lokt elk jaar grote aantalen bezoekers, waaronder veel Belgen. What can we say, waar er iets hip & happening te doen is, zijn de Belgen altijd representedVorig jaar kwam SLICK dan ook voor de 1ste keer naar Brussel, als 1ste grote off beurs van Art Brussels

Nieuwsgierig & want to know more? Ok, hier gaan we dan... Het concept van SLICK bestaat namelijk uit enkele pijlers!

Ten 1ste presenteren de gallerijen op SLICK de nieuwe garde kunstenaars, de jongelingen die up & coming zijn, met andere woorden: degene die je moet ontdekt hebben! Niet alleen de belangrijkste kunstenaars van morgen, maar ook grote hedendaagse namen worden tentoongesteld! De hoge kwaliteit van de kunstwerken wordt gegarandeerd door the all-seeing eye van het SLICK selectiecomité.

Uniek zijn de SLICK projects: kunstinstallaties speciaal gecreëerd voor deze beurs en op zo'n manier opgesteld dat je het gevoel krijgt je in een fancy art gallery te bevinden!

Wat nog typisch is aan deze off beurs, is het culinaire aspect. Er is namelijk altijd een pop-up restaurant dat de beurs vergezelt. Dit tijdelijke restaurant is uiteraard altijd in handen van een topchef, dit jaar is de eer aan Nicolas Darnauguilhem van Restaurant Neptune in Brussel. Genieten met alle zintuigen dus op deze coole beurs!

Gepassioneerd door kunst & op zoek naar de grote namen van morgen, dan is SLICK Brussels dé place to be voor jou!

Je vindt SLICK van 19 tot 21 april 2013 in de Wild Gallery!
Rue Du Charroi
Gerijstraat 11
1190 Brussel

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded