Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Nany’s Klozet

Door Koen op 18.04.2013

Op een saaie zomerdag in 2009, zag Nany’s Klozet het levenslicht! De blog werd gestart door de 24-jarige Daniela Ramirez. Aanvankelijk schreef ze enkel in het Spaans, maar om een breder publiek te bereiken, besloot ze om haar posts ook in het Engels te schrijven. En nu lokt deze Venezolaanse schone 150.000 bezoekers per maand! (Say what?!)

Daniela Ramirez slaagt er iedere keer in om een fabulous outfit te creëren. Volgens haar heb je geen miljoenen nodig om er als een million dollar lady uit te zien. En wie fotografeert de outfits? De boyfriend natuurlijk grin

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met online koopjes te zoeken. Ze schaft zich liever tonnen affordable clothes aan, dan 1 duur designer kledingstuk. Haar fashion icons zijn niemand minder dan Kourtney Kardashian, Nicole Richie en Olivia Palermo!

Op Daniela's blog zie je regelmatig ook fancy food opduiken! 

Neem zeker eens een kijkje op Nany's klozet! Wij zijn alvast fan!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded