Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best Dressed: Coachella

Door Catherine op 18.04.2013

Het festivalseizoen is officieel van start gegaan met het coolste feestje op de aardbol: Coachella. Afgelopen weekend werd Indio, Californië, weer overgenomen door de beste bandsBlur! Yeah Yeah Yeahs! The XX! De Peppers! - en een leger boho hipsters in hun favo franjes & flaphoeden.

En als we zeggen hipsters, bedoelen we A-listers, tieneridolen & Victoria's Secret Angels. Geen idee hoe het met jullie zit, maar als wij Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio & Candice Swaenepoel dit jaar op pakweg Dour tegen het in hotpants gehulde lijf lopen, eten we van z'n leven geen mitraillette meer. 

Volgend weekend volgt er nog meer cropped-top madness tijdens deel 2 van Coachella, maar wij vonden het al hoog tijd voor een overzicht. Deze sterren tekenden ook present & zetten modegewijs hun beste gladiatorsandaaltje voor.

Pink Life

Parklife is zoveel spannender als je neon draagt. Alessandra Ambrosio stak iedereen op de wei de ogen uit in roze shorts & mirrored sunnies. En nadien nog in een stuk of 5 andere sexy/coole outfits. Op Coachella trek je 's ochtends immers geen verkreukt T-shirt uit je tweedaagserugzak aan, maar stel je de leukste combo's samen voor de spiegel van je hotelkamer.

Rita Ora bewees gelukkig dat je geen model hoeft te zijn om van de wei een catwalk te maken. It's all about the attitude.

Coupling


Het beste accessoire op een festival? Een cool lief. Dat weten ook Kate Bosworth, Kristen Stewart & Diane Kruger. Voor R-Patz & Joshua Jackson zouden ook wij graag plek in onze tent vrijmaken. Sorry, Michael Polish, you're not our type...

Solange

De eer is doorgaans voor Diane Kruger of Kate Bosworth weggelegd - zie hierboven - maar dit jaar kaapte Solange Knowles toch de prijs voor beste Coachella-garderobe weg. Wegens cool, kleurrijk & gewoon, omdat het Solange is.

Zoals Lena Dunham ooit zei: "Solange doet het-kleine-zusje-van-Beyoncé-zijn eruitzien als de gemakkelijkste job ter wereld." En dat verdient toch een kleine Harlem Shake ter appreciatie.

Klompendans

Coachella is dé trendsetter wat betreft festivalmode & dus de ideale plek om jouw Pukkelpop-outfit af te kijken.

Hiermee scoor je deze zomer:

- Cropped tops, liefst van Dolce & Gabbana zoals Katy Perry. Duh.
- Klompen: onhandig in het Vlaamse gras, maar wie een stadsfestival - zonder kasseien - aandoet, kan net als Alexa de Swedish Hasbeens van stal halen.
- Gespiegelde glazen zijn helemaal terug, net als andere overblijfselen uit de jaren '80 & '90 als platforms & fluo. Rave on.
- Bikerboots, handig in de modder én stoer onder elke outfit.
- Novelty purses & rugzakken. Klein, schattig & een tikje kinderachtig? Yes please!

Met die langverwachte Belgische zomer eindelijk in aantocht - waag het om iets anders te vertellen, Sabine! - kunnen wij alleen nog maar zeggen: go forth & party.

Happy festival season!

page loaded