Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Rouge Fox

Door Koen op 16.04.2013

Meet Analisa Nguyen, deze foxy dame is de oprichtster van Rouge Fox. De blog heeft zijn naam te danken aan de rode lippenstift die Analisa op elke outfitpost draagt. De lady is een fashion student die in haar vrije tijd in een hotel werkt en in the O.C. woont!

Op Rouge Fox vind je elke dag een nieuwe outfit post! Ze legt haar keuzes voor haar outfit telkens uit en linkt deze met de laatste trends. Ze combineert minder dure items met duurdere stukken, denk aan Marc Jacobs en Michael Kors. Niet te vergeten, haar rode lippenstift! (ofcourse!) Verder vind je er nog posts over muziek en food!

Analisa doet regelmatig ook give-aways, deze gaan van kleding tot tickets voor fashion weeks! Ze verscheen ook in heel wat tv-programma’s, campagnes en magazines. Denk aan MTV style, Teen Vogue en Tommy Hilfiger! This girl is on fire!

Deze foxy dame vind je natuurlijk ook terug op lookbook, twitterso start following!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded