Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shake it up met Cointreau!

Door Koen op 14.04.2013

Zon, vrienden en cocktails, de perfecte mix voor een geslaagde avond! Ooit willen weten hoe je je gasten omver kan blazen met een frisse, exotische, zelfgemaakte cocktail? Je bent niet uit op een dress to impress avond maar wel een drink to impress? Het is jouw beurt om lekkere toastjes en cocktails te maken op de maandelijkse girls night? Cointreau is the name ladies! We hebben lang moeten wachten op de zon, maar eindelijk is ze er! Haal dus die rokjes en kleedjes uit en start sipping cocktails!


Bij het binnengaan van de Cointreau Fizz Garden word je meegenomen naar een prachtige tuin vol met bloemen. Wonderland? Nee, een private bar for members only. Lees er alles over in het Belmodo artikel Cocktails in Wonderland.

Met Cointreau kan je naar hartenlust allerlei drankjes creëren. Samen met Fernando Catellon, cocktailexpert, mocht Belmodo dé ultieme Cointreau Fizz maken. En nu leren we het jou!

Wat heb je nodig?

  1. 50 ml Cointreau
  2. Het sap van een halve limoen
  3. 100 ml spuitwater
  4. Frambozen, aardbeien, komkommers, …, go crazy!

Doe het limoensap in je cocktailglas en voeg de Cointreau toe. Roeren Roeren! Doe nu wat ijsblokjes in het glas tot dat het net vol is. Giet er daarna het spuitwater over. Leg wat framboosjes en aardbeien on top en voilà … een cocktaillicious - make you go crazy - cocktail! Yummie!!

Wacht niet langer om deze magical place te bezoeken. De pop-up bar is elke donderdag, vrijdag en zaterdag open om 18u30. Op zaterdag 20 april 2013 vertrekt ze terug naar Wonderland! How sad!

Zin in een leuke avond met muziek en sprankelende drankjes? We hoeven het niet meer te zeggen! Ik weet alvast wat te doen!

Met medewerking van Hawa Sanou. 

page loaded