Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Devil wears Prada part II

Door Aline op 13.04.2013

10 jaar gelden veroorzaakte The Devil wears Prada een rel in de fashion world

Lauren Weisberger die zelf ooit Anna Wintours assistente was, wakkerde met haar controversiële boek de discussie aan over de werkomstandigheden in de modesector. 

In The Devil Wears Prada start Andrea Sachs bij hét modemagazine van New York, Runway, als onwetende mode-zero onder de gevreesde Miranda Priestly. Op het einde van het boek stapt ze op bij het magazine en laat Miranda dus in de steek, geen wonder dat zij nu op wraak uit is...

In Revenge Wears Prada zijn we 8 jaar verder en runt Andy haar eigen bridal magazine, samen met former Runway collega Emily. De spanning bouwt zich op doorheen de jaren en Andy beseft dat een confrontatie met Miranda niet lang meer kan duren... Wanneer het eindelijk zover is, blijkt dat Miranda nog geen van haar duivelse streken verloren heeft. 

Op donderdag 20 juni 2013 komt het (langverwachte) boek eindelijk in de winkels en dan is het hopen dat een verfilming niet té lang op zich laat wachten...

page loaded