Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Refinery 29, de Realityshow

Door Catherine op 11.04.2013

Wij zijn grote fan van Refinery 29, zeg maar de Amerikaanse Belmodowink wink - & sprongen dan ook een gat in de lucht toen we lazen dat de website ons een kijkje achter de schermen zou gunnen. Geen eenmalige behind-the-scenes, nope, een heuse realityshow!

In The Real 29 komen we te weten wat er allemaal gebeurt in het hoofdkwartier van dit virtueel mode- & beautymagazine. De fashion, de primeurs, de feestjes, de roddels, de vetes & de seksueel gefrustreerde layouters... yay! Of dat dachten we toch.

Even klikken op de link naar de allereerste aflevering & wat bleek?

1 april!

Bijna zo grappig als de Belgische Vogue. Maar met iets minder zuuroprispingen & zelfmoordpogingen achteraf.

De jokers bij Refinery staken een hoop werk in deze aprilvis, want ze namen zelfs een neptrailer op waarin we onder andere te weten komen dat creative director Piera een bitch is, het designteam uit perverten bestaat, global editor Connie een stalker heeft & New York editor Annie uit de beautykast steelt. Ok, er waren misschien enkele clues die op een grap wezen, maar komop, dat denken we als we naar de Kardashians kijken ook. 

Check het gewoon zelf!

Beetje jammer dat we binnenkort niet echt kunnen genieten van The Real 29, maar we moeten toegeven: well played, guys! Bovendien houdt de website de spanning erin door te suggereren dat er, wie weet, ooit toch meer zal volgen.

Het heeft ons in ieder geval op een ideetje gebracht - The Real Belmodoanyone? En tot die tijd is er altijd nog Geordie Shore.

page loaded