Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Peace for the beezz!

Door Tiany op 11.04.2013

ZuluPUWA, klinkt dat bekend in de oren? Dan heb je waarschijnlijk thuis een mini me rondlopen. Het is de kindercollectie van Walter Van Beirendonck voor JBC. De collectie is ondertussen een vaste waarde in de rekken van de winkelketen. 

De collectie draagt ook altijd een maatschappelijke boodschap uit. Dit keer strijdt de collectie voor meer groen, binnen en buiten de stad. Bomen en bloemen zijn nodig om de bijen in leven te houden. Dit verhaal wordt vertaald in een vrolijke collectie voor alle mini fashionista’s en fashionisto’s. 

For the girls 

Bloemetjes en bijtjes, dat is de rode draad voor deze collectie. Jurken, rokjes en broeken zijn overladen met bloemen en passen mooi bij de effen T-shirts in pastelkleuren. De koninginnenbij zoemt geregeld voorbij en is te zien op enkele truien en T-shirts. Zachtroze laat zich mooi combineren met grasgroen voor de echte prinsessen met pit. 

Natuurlijk  mag er ook geen badmode ontbreken for the girls. Sportieve Badpakken met zeepaardjes of een echte bikini zoals mama? JBC heeft het allemaal. De girly girls flaneren als echte ladies langs het strand in deze schattige badkleding.

For the boys

De jongens passen voor de bloemetjes, maar sluiten zich aan bij het rescue team van Zulu. Ze worden echte superhelden in marineblauw met felrood. De lentegroene accenten zorgen ervoor dat de collectie toch nog zomers en fris oogt. Ze hebben wijde bermuda’s, sweaterjasjes en slim fit broeken voor de kleine helden. Deze boys laten niet met zich sollen! 

Voor in het water heeft de collectie zwarte zwembroeken met fluo accenten en zwemshorts in de colorblocking trend. Je herkent deze aan het grote ZW logo of aan de slogan ‘Naturescue’. Watch out, want dit zijn de stoere jongens die je onder vuur nemen met hun waterpistool! 

Wil je meer lezen over de kids fashion van Walter Van Beirendonck? Lees dan snel het artikel Walter Van Beirendonck & JBC for kids

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded