Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Creativiteit ten top op De Markt van Morgen

Door Angelique op 11.04.2013

Jaja Belmodo lovers, het is zover... De Markt van Morgen komt er weer aan! Na maandenlange winterkou en verplicht aan de televisie gekluisterd zitten, is het tijd om je meest fashionable street style outfit aan te doen en richting Antwerpen te trekken. Vanaf zondag 14 april 2013 van 12:00 tot 18:00 wordt de Kloosterstraat omgetoverd in de place to be voor fashion addicts  en dit iedere 2e zondag van de maand tussen april en september, woop woop! Een 40-tal creatievelingen zullen de markt onveilig maken (toch vooral voor onze portemonnee), a lot of fashion & design madness dus.


De Markt van Morgen, opgestart in 2007, is ondertussen al een vaste waarde geworden in de Antwerpse fashion & design scene. De Markt van Morgen stimuleert onbekende ontwerpers om naar buiten te komen met hun talent.  Mode, interieur, juwelen, you name it.... Op de Markt vind je unieke & self-made stukken die je altijd al in je kleerkast of in je living wilde. 

De Markt van Morgen is niet alleen een showcase voor talent, maar het is ook een plaats waar gezelligheid, kunst & mode samenkomen. Het is altijd een kleine party waar DJ's, live muziek en de Bar van Morgen zorgen voor de nodige ambiance en sfeer. Fashion, originele spullen, live muziek en yummy drinks? Count me in!

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded